Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19845
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Hovězí maso mleté
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Čedar
500 g Těstoviny Lasagne
3 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 830 kcal
Kilojoule 3 474kJ
27% Sacharidy 96 g
39% Tuky 30 g
22% Sodík 449 mg
68% Bílkoviny 38 g

Lasagne s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osmahneme na části másla po všech stranách. Zalijeme vínem, necháme vydusit a vmícháme oloupaná, nakrájená rajčata, 2 lžíce nastrouhaného sýru a 1 vejce. Vše osolíme, opepříme a za stálého míchání dusíme asi 15 minut.

2

Na dno vymaštěné zapékací mísy urovnáme uvařené lasagne, pokryjeme je uvařenou masovou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe plátky natvrdo uvařených vajec. Vrstvy střídáme, vrchní vrstvu tvoří lasagne, které pokapeme rozpuštěným máslem.

3

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept