Recept

Grilované jehněčí špízy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19849

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Jehněčí plec
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
1% Sacharidy 3 g
18% Tuky 13 g
14% Sodík 282 mg
44% Bílkoviny 25 g

Grilované jehněčí špízy postup přípravy receptu:

1

Z oleje, citronové šťávy, oloupané, jemně nakrájené cibule, špetky oregana a pepře umícháme marinádu.

2

Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na kostky, vložíme do marinády a necháme asi 1 hodinu uležet.

3

Maso napichujeme na jehly a opékáme na grilu asi 10 minut za občasného otáčení.

4

Před podáváním špízy osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept