Jednoduchý recept

Sendvičová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19850

Ingredience

1,5 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sherry brandy
150 g Sýr Ementál (Primátor)
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 152kJ
5% Sacharidy 20 g
16% Tuky 12 g
50% Sodík 990 mg
37% Bílkoviny 21 g

Sendvičová polévka postup přípravy receptu:

1

Žemle z předchozího dne nakrájíme na 8 silnějších plátků, vložíme je do vyhřáté trouby a mírně opečeme.

2

Sýr nakrájíme na stejné plátky jako žemle.

3

Do zapékacích mističek střídavě vrstvíme plátky žemlí a sýr.

4

Vývar přivedeme k varu, ochutíme sherry a zalijeme jím žemlovou směs.

5

Mističky vložíme do středně vyhřáté trouby a směs krátce zapečeme. Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept