Recept

Hovězí vývar se sýrovým strouháním

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 43 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19851

Ingredience

1,5 l Hovězí vývar základní
200 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 298kJ
11% Sacharidy 41 g
9% Tuky 7 g
60% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Hovězí vývar se sýrovým strouháním postup přípravy receptu:

1

Z hrubé mouky, nastrouhaného sýru, vajec, soli a pepře vypracujeme tužší těsto. Nastrouháme je na hrubém struhadle a necháme na utěrce asi 30 minut proschnout.

2

Strouhání vaříme ve vroucí osolené vodě asi 3 minuty, scedíme a podáváme v horkém hovězím vývaru.

Poznámka

Nastrouhané těsto můžeme zavařit přímo do vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept