Recept

Bramborová polévka s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19853

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
250 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 226kJ
10% Sacharidy 36 g
131% Tuky 98 g
32% Sodík 638 mg
21% Bílkoviny 12 g

Bramborová polévka s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěný pórek a mrkev nakrájíme na kolečka.

2

Omytý uzený bok nadrobno nakrájíme, rozškvaříme a přidáme připravenou zeleninu. Vše krátce osmahneme, přilijeme vývar a zvolna vaříme asi 20 minut.

3

Potom přilijeme smetanu a polévku podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme muškátem.

4

Polévku podáváme posypanou osmaženou cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept