Recept

Ovocná polévka z podmáslí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19857
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
2 polévková lžíce Citronová šťáva
125 g Cukr krupice
1 ks Karambola
1 ks Kiwi
1 l Mléko - podmáslí
120 g Rybíz červený
2 polévková lžíce Solamyl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 246kJ
15% Sacharidy 52 g
8% Tuky 6 g
0% Sodík 9 mg
21% Bílkoviny 12 g

Ovocná polévka z podmáslí postup přípravy receptu:

1

Žloutky vložíme do hrnce a promícháme s podmáslím, solamylem, cukrem a citronovou kůrou. Směs zvolna za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Za pomalého míchání směs vychladíme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou.

2

Oloupané kiwi nakrájíme na kolečka, omytou karambolu nakrájíme na hvězdice, omytý rybíz otrháme ze stopek.

3

Polévku rozdělíme do talířů a ozdobíme připraveným ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept