Jednoduchý recept

Česneková omáčka s ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19862
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

6 ks Ančovička - filety
6 stroužek Česnek
60 g Máslo čerstvé
250 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 179kJ
1% Sacharidy 3 g
104% Tuky 78 g
5% Sodík 96 mg
26% Bílkoviny 14 g

Česneková omáčka s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek a ančovičky rozmačkáme na pastu, do které vmícháme část olivového oleje.

2

V pánvi rozehřejeme máslo a pastu v něm prohřejeme. Podlijeme zbylým olejem a podáváme.

3

Omáčka je vhodná ke grilovaným rybám nebo k masu. Můžeme ji podávat i s čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept