Recept

Bazalkovo-piniová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19863

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
5 polévková lžíce Olej olivový
40 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
0,3 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 802kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
13% Sodík 262 mg
11% Bílkoviny 6 g

Bazalkovo-piniová omáčka postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené lístky bazalky a piniová semínka nahrubo nasekáme. Spolu s oloupaným česnekem, je vložíme do hmoždíře, osolíme, opepříme a zpracujeme na hladkou pastu, do které přidáváme po kapkách olivový olej.

2

Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr.

3

Omáčku před použitím zředíme trochou vody.

Poznámka

Omáčku podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept