Jednoduchý recept

Salát z rajčat a fenyklu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 19871
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 krajíc Chléb toastový
1 ks Fenykl sladký - hlíza
350 g Rajčata
30 g Sójové výhonky
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
2% Sacharidy 6 g
23% Tuky 17 g
1% Sodík 14 mg
28% Bílkoviny 16 g

Salát z rajčat a fenyklu postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme, nakrájíme na kolečka a upravíme na talíře.

2

Očištěný fenykl nakrájíme na nudličky a poklademe na rajčata.

3

Ovčí sýr nakrájíme na kostky, smícháme se sójovými výhonky a rozdělíme na salát.

4

Nakonec každou porci posypeme na kostičky nakrájeným, opečeným toastovým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept