Recept

Turecký rýžový salát

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 19874
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Jablka
125 g Jogurt bílý
4 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Mandle plátky
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 409kJ
8% Sacharidy 30 g
27% Tuky 20 g
15% Sodík 301 mg
16% Bílkoviny 9 g

Turecký rýžový salát postup přípravy receptu:

1

Uvařenou rýži promícháme s majonézou a jogurtem.

2

Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, omyté, na kostičky nakrájené jablko, očištěné, nadrobno nakrájené papriky, plátky mandlí, sůl a pepř.

3

Vše dobře promícháme a necháme chvíli rozležet.

4

Salát podáváme studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept