Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19875

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
500 g Maso mleté - mix
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Strouhanka
80 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 842kJ
3% Sacharidy 9 g
82% Tuky 62 g
10% Sodík 197 mg
39% Bílkoviny 22 g

Veronské masové klopsy postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.

2

Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.

3

Ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept