Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19898
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 ml Jogurt bílý
12 g Kypřicí prášek do pečiva
20 g Máslo čerstvé
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Paprika červená
4 ks Párky jemné
90 g Rajčata
2 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
1 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 646kJ
14% Sacharidy 50 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 112 mg
27% Bílkoviny 15 g

Berek s párky postup přípravy receptu:

1

Papriku, rajčata a párky pokrájíme na malé kousky a zamícháme. Vše osolíme a okořeníme tymiánem.

2

100 ml jogurtu, máslo a 2 vejce dobře ušleháme v hladkou kaši.

3

Z 500 g mouky, 200 ml jogurtu, vejce, kypřicího prášku a soli si vyrobíme hladké těsto, které rozdělíme na 3 díly.

4

Každý z dílů uválíme do tenkého kulatého plátu, který potřeme připravenou kaší z jogurtu, másla a vejce. Nakonec každý plát rozdělíme na 8 výsečí.

5

Na širší konec každé výseče dáme lžící směsi z párků a zeleniny a srolujeme. Hotové roličky necháme hodinu odležet. Potom každou roličku potřeme žloutkem a necháme 30 minut péct v troubě vyhřáté na 175 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept