Jednoduchý recept

Berek s jogurtem a skopovou klobásou

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19908
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

30 g Feferony
100 ml Jogurt bílý
1 ks Klobása skopová
6 g Kypřicí prášek do pečiva
125 g Máslo čerstvé
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej stolní
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
9% Sacharidy 33 g
31% Tuky 23 g
3% Sodík 52 mg
12% Bílkoviny 7 g

Berek s jogurtem a skopovou klobásou postup přípravy receptu:

1

Mouku, jogurt, měkké máslo, prášek do pečiva a sůl dobře promícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny odpočinout.

2

Těsto vyválíme v plát, který pokrájíme na čtverce 8x8 cm.

3

Drobně pokrájená oloupaná rajčata, klobásu a feferonky podusíme na oleji.

4

Vzniklou náplň klademe do středů čtverců z těsta. Protilehlé cípy dobře spojíme a přendáme na vymazaný plech. Bereky pomažeme rozšlehaným žloutkem a dáme péct na 30 minut při 175 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept