Recept

Závitky z hovězího masa se salámem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 19924
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Hořčice
400 g Hovězí libové
50 g Kedlubna
40 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
50 g Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
50 g Salám měkký
1 špetka Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 234kJ
3% Sacharidy 10 g
60% Tuky 45 g
21% Sodík 425 mg
47% Bílkoviny 26 g

Závitky z hovězího masa se salámem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hovězí plátky si naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poté poklademe na plátky nakrájenou mrkví, kolečky kedlubny, sladkokyselé okurky a měkkého salámu. Závitky svineme, převážeme nití a opečeme na pánvi bez tuku.

2

Opečené závitky vyjmeme a dáme do kastrolu. Šťávu z pánve, kterou závitky pustily, odvaříme a poté ji přelijeme na maso, které pak dusíme do měkka.

3

Do šťávy pak vmícháme nasucho opraženou mouku, kterou zředíme vodou a 15 minut povaříme. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept