Jednoduchý recept

Hovězí na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19937

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Celer bulvový
40 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
200 g Hovězí libové
60 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Petržel kořen
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
120 g Rajčata
1 špetka Sůl
300 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 186kJ
4% Sacharidy 14 g
112% Tuky 84 g
11% Sodík 227 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hovězí na zelenině postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidáme na silnější plátky nakrájené maso. Rychle osmažíme, osolíme, přidáme rajský protlak, pepř a bobkový list, podlijeme horkou vodou a dusíme.

2

Když je maso skoro měkké, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, pálivou papriku (feferonku) a utřený česnek.

3

Asi po 10 minutách přidáme na kolečka nakrájená rajčata a povaříme. Během vaření podle potřeby podléváme a na konci dochutíme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept