Jednoduchý recept

Sendvič s tuňákem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 19943

Ingredience

1 špetka Bazalka
2 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
1 polévková lžíce Cibule
4 polévková lžíce Majonéza
0,5 ks Rajčata
120 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 137kJ
1% Sacharidy 4 g
88% Tuky 66 g
21% Sodík 426 mg
63% Bílkoviny 36 g

Sendvič s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.

2

Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept