Jednoduchý recept

Zapečený sendvič s tuňákem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 19944
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 krajíc Chléb toastový
0,5 ks Cibule
2 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
120 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 529kJ
1% Sacharidy 4 g
37% Tuky 28 g
6% Sodík 126 mg
45% Bílkoviny 25 g

Zapečený sendvič s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu, maso dáme do misky, přidáme majonézu a vidličkou dobře rozmícháme. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a zamícháme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme krajíce chleba po obou stranách. Vyndáme, potřeme každý krajíc z jedné strany polovinou tuňákové směsi, obložíme rajčetem nakrájeným na plátky a přes rajčata položíme sýr nakrájený na tenké plátky. Opepříme a chleby vložíme do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, vyndáme a přiklopíme na sebe. Opatrně překrojíme a podáváme. Můžeme také servírovat jednotlivé chleby bez přiklopení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept