Loupáček New York - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Loupáček New York
Loupáček New York
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | lihunka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (19%) |
ID receptu: | 19950 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
100 g | Kuřecí maso uzené |
2 kávová lžička | Majonéza |
1 ks | Rajčata |
1 ks | Rohlíky bílé |
0,3 ks | Salát ledový |
80 g | Sýr Eidam cihla 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 56,0mg |
Draslík | 289,4mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,2mg |
Vitamín E | 2,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Majonéza, Rajčata, Salát ledový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kuřecí maso uzené, Rohlíky bílé, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Loupáček New York postup přípravy receptu:
1 | Loupák nebo tukový rohlík rozkrojíme podélně napůl, každou půlku potřeme majonézou. Na jednu polovinu rozložíme salát nakrájený nadrobno, uzené maso nakrájené na tenké plátky, plátky rajčete a silnější plátky sýra. Obloženou půlku sendviče dáme zapéct do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, přiklopíme druhou polovinou, troubu vypneme a sendvič necháme v troubě ještě asi minutu prohřát. |
Poznámka
Podáváme teplé.