Recept

Karbanátky plněné hermelínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 19960

Ingredience

1 kávová lžička Koření Mleté maso
500 g Maso mleté - mix
100 ml Olej rostlinný
4 polévková lžíce Strouhanka
200 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 226kJ
2% Sacharidy 6 g
59% Tuky 44 g
11% Sodík 213 mg
46% Bílkoviny 26 g

Karbanátky plněné hermelínem postup přípravy receptu:

1

Mleté maso promícháme s vejcem, solí, kořením a strouhankou.

2

Hermelín nakrájíme na špalíčky, každý obalíme vrstvou připravené masové směsi. Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme v oleji na pánvi.

3

Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo čerstvou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Hermelín můžeme nahradit Nivou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept