Karbanátky plněné hermelínem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Karbanátky plněné hermelínem
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 19960 |
Kategorie: | Karbanátky z mletého masa |
Ingredience
1 kávová lžička | Koření Mleté maso |
500 g | Maso mleté - mix |
100 ml | Olej rostlinný |
4 polévková lžíce | Strouhanka |
0,5 kávová lžička | Sůl |
200 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 91,3mg |
Draslík | 28,8mg |
Vláknina | 446,4mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Koření Mleté maso, Maso mleté - mix, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Karbanátky plněné hermelínem postup přípravy receptu:
1 | Mleté maso promícháme s vejcem, solí, kořením a strouhankou. |
2 | Hermelín nakrájíme na špalíčky, každý obalíme vrstvou připravené masové směsi. Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme v oleji na pánvi. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo čerstvou zeleninou. |
Poznámka
Servírujeme teplé. Hermelín můžeme nahradit Nivou.