Recept

Karbanátky s křenem pečené v troubě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19963
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Feferony
0,5 ks Křen
500 g Maso mleté - mix
100 g Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 879kJ
0% Sacharidy 1 g
57% Tuky 43 g
5% Sodík 101 mg
24% Bílkoviny 13 g

Karbanátky s křenem pečené v troubě postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme se dvěma lžícemi vody, solí, pepřem a očištěnou, nadrobno nasekanou feferonkou, vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme karbanátky, urovnáme je na pekáč nebo do kastrolu a vložíme do horké trouby. Podlijeme trochou vody a upečeme do zlatova.

3

Upečené karbanátky přelijeme tatarskou omáčkou a hustě posypeme nastrouhaným křenem.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept