Recept

Drůbeží játra pečená v troubě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19968
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
500 g Játra drůbeží
1 kávová lžička Koření grilovací
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
30% Sodík 610 mg
48% Bílkoviny 27 g

Drůbeží játra pečená v troubě postup přípravy receptu:

1

V pekáčku rozehřejeme olej a máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Do základu vložíme očištěná drůbeží játra a okořeníme je.

2

Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka a během pečení podléváme vývarem.

3

Upečená játra osolíme, zahustíme hladkou moukou a ještě krátce podusíme.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept