Recept

Hovězí závitky po rýnsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19969

Ingredience

40 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
40 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 646kJ
2% Sacharidy 6 g
38% Tuky 29 g
10% Sodík 196 mg
40% Bílkoviny 23 g

Hovězí závitky po rýnsku postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a na každý plátek urovnáme anglickou slaninu.

2

Svineme, převážeme nití a ze všech stran na oleji opečeme.

3

Závitky přendáme na talíř, uložíme do tepla, olej po opékání slijeme, na pánev přidáme máslo, nakrájenou cibuli, papriku, mouku a osmahneme.

4

Směs podlijeme vínem, několika lžícemi vody a ochutíme rajčatovým protlakem. Povaříme, přecedíme, omáčkou závitky přelijeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept