Bageta s překvapením - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s překvapením
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 1997 |
Ingredience
1 ks | Bageta |
1 ks | Cibule |
50 g | Máslo čerstvé |
200 g | Máslo pomazánkové |
2 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
100 g | Sýr Lučina - termizovaný |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 43g |
---|---|
Cholesterol | 76,3mg |
Draslík | 212,5mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 17,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Cibule, Okurky nakládané, Paprika mletá sladká, Paprikové lusky čerstvé, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Máslo pomazánkové, Pepř černý mletý, Sýr Lučina - termizovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bageta s překvapením postup přípravy receptu:
1 | Bagetu vydlabeme, připravíme si náplň - máslo vyšleháme s mletou paprikou a špetkou pepře. Přidáme lučinu a pomazánkové máslo. |
2 | Ušleháme hladký krém, vmícháme nakrájenou papriku, okurky, vejce a cibuli. |
3 | Vše promícháme. |
4 | Poté plníme bagetu, kterou zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Nakrájíme ji na kolečka a podáváme. |
Poznámka
Vejce předem uvaříme natvrdo.