Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 19979
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Hořčice
50 g Kaviár
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
100 g Sýr Lučina - termizovaný
8 ks Vejce slepičí
11,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 011kJ
2% Sacharidy 6 g
56% Tuky 42 g
26% Sodík 526 mg
39% Bílkoviny 22 g

Kaviárová vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, rozpůlíme, žloutky vyjmeme a vložíme do misky. Přidáme máslo, Lučinu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nasekanou jarní cibulku, dobře promícháme, můžeme i vyšlehat. Směs dáme vychladit do ledničky.

2

Půlky vajíček bez žloutků seřízneme tak, aby dobře stály, vychlazenou směs přendáme do cukrářského pytlíku s větším nástavcem a naplníme půlky vajíček. Každé vajíčko ozdobíme troškou kaviáru, kouskem petrželky a minitrojúhelníčkem citrónu.

3

Vejce servírujeme na talířích s oblohou z hlávkového salátu.

4

Výborně chutnají s bílým pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept