Jednoduchý recept

Rajčata plněná lososovou pěnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 19998
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

100 g Losos ve vlastní šťávě
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
8 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
5 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 258kJ
2% Sacharidy 8 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 206 mg
16% Bílkoviny 9 g

Rajčata plněná lososovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Vybereme tvrdá, přibližně stejně velká rajčata, odřízneme u nich vršek včetně stopky a ostrou kávovou lžičkou vydlabeme dužinu. V misce smícháme máslo, Lučinu, drceného lososa, sůl, pepř, vše vyšleháme a necháme v lednici ztuhnout.

2

Vychlazenou lososovou pěnou naplníme cukrářský pytlík, tím pak plníme rajčata. Navrch přidáme už jen kousky zelené petrželky.

3

Rajčata můžeme servírovat na listech hlávkového salátu, budou nám lépe držet na talířích.

Poznámka

Podáváme studené, vychlazené v létě příjemně osvěží. Stejným způsobem můžeme naplnit i špalíčky okurek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept