Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2000

Ingredience

225 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Kakao - prášek
93 g Kokos - mletý (Kopra)
3 polévková lžíce Marmeláda jahodová
400 ml Mléko kefírové
270 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Skořice mletá
2 kávová lžička Soda jedlá
200 g Tuk Hera jedlý
2 ks Vejce slepičí
100 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 118kJ
16% Sacharidy 56 g
37% Tuky 28 g
6% Sodík 129 mg
13% Bílkoviny 7 g

Kyškový moučník postup přípravy receptu:

1

Ušleháme cukr, vejce a heru do pěny.

2

Poté přidáme hrnek kyšky.

3

Připravíme si hladkou mouku, do které dáme dvě lžičky jedlé sody a dvě lžíce kakaa.

4

Po lžících ji přidáváme do mísy.

5

Vypracujeme těsto, do kterého přidáme lžičku skořice.

6

Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme na 150 stupňů.

7

Poté necháme vychladnout, namažeme marmeládou a polijeme rozpuštěnou čokoládou. Povrch posypeme kokosem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept