Recept

Mexický zeleninový salát s vejcem a fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 20000
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 špetka Cukr krupice
200 g Fazole červené sterilované
4 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Majonéza
2 ks Okurka salátová
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř cayenský
10 g Petržel kudrnka
6 ks Rajčata
1 ks Salát ledový
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 519kJ
9% Sacharidy 34 g
28% Tuky 21 g
19% Sodík 383 mg
26% Bílkoviny 15 g

Mexický zeleninový salát s vejcem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.

2

Připravíme zálivku. Majonézu, cukr, sůl, pepř a kečup dobře promícháme a uložíme do chladu.

3

Okurku, rajčata, cibuli a papriku nakrájíme na středně velké kousky, přidáme fazole a dobře promícháme.

4

Do větší misky naklademe listy ledového salátu a na ně zeleninu. Navrch rozprostřeme kolečka vařených vajec a na ně vychlazený dresink.

5

Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Poznámka

K salátu se výborně hodí bílé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept