Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 20019

Ingredience

0,5 ks Cibule
200 g Hovězí maso mleté
2 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Kečup
2 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Olej rostlinný
0,3 ks Salát ledový
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 772 kcal
Kilojoule 3 230kJ
26% Sacharidy 93 g
25% Tuky 19 g
418% Sodík 8 g
100% Bílkoviny 56 g

Hovězí hamburger postup přípravy receptu:

1

Z mletého masa utvoříme na navlhčeném prkénku dvě placičky o průměru o něco větším než je průměr housky. Rozehřejeme pánev na středním ohni, potřeme olejem a opékáme masové placičky asi 2 minuty, otočíme a opékáme další 2 minuty. Vyndáme na ubrousek.

2

Housky rozkrojíme na poloviny. Spodní části potřeme hořčicí, obložíme listy salátu a vložíme opečenou masovou placku. Posypeme cibulí nakrájenou na kostičky, kyselou okurkou nakrájenou na kolečka a hojně pokapeme kečupem. Přiklopíme horní polovinou housek.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept