Jednoduchý recept

Sendvičová veka s lančmítem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 20026

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
250 g Luncheon Meat
1 kávová lžička Mák - semena
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
250 g Sýr Ementál (Primátor)
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Veka
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 643kJ
7% Sacharidy 25 g
61% Tuky 46 g
2% Sodík 49 mg
52% Bílkoviny 29 g

Sendvičová veka s lančmítem postup přípravy receptu:

1

Do veky prořízneme asi 14 mírně šikmých hlubokých zářezů. Sýr a lančmít si nakrájíme na 14 stejně velkých plátků.

2

V misce umícháme vidličkou máslo s pažitkou nakrájenou najemno, utřeným česnekem, solí a hořčicí. Tuto směs vložíme do každého zářezu ve vece, přidáme plátek sýra a plátek lančmítu. Naplněnou veku potřeme rozehřátým máslem a posypeme mákem.

3

Veku položíme na plát alobalu a volně, ale bez mezer uzavřeme. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Hotovou veku vyndáme, rozbalíme, rozkrájíme na porce a horkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept