Jednoduchý recept

Páj s ledvinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 20056
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Brambory
450 g Hovězí maso zadní
150 ml Hovězí vývar základní
250 g Listové těsto
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
12 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 g Vepřové ledvinky

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 759kJ
33% Sacharidy 119 g
36% Tuky 27 g
24% Sodík 483 mg
91% Bílkoviny 51 g

Páj s ledvinkami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso a ledvinky nakrájíme na kostičky, brambory na silnější plátky.

2

Na pánvi ropálíme olej, přisypeme krájené maso s ledvinkami a restujeme 5 minut. Přidáme šalotku a restujeme další 3 minuty. Zasypeme moukou, promícháme, podlijeme vývarem a pivem. Vaříme 15 minut.

3

Do masové směsi nasypeme brambory, osolíme a opepříme. Na mírném ohni vaříme 45 minut. Obsah pánve vlijeme do pekáčku.

4

Listové těsto rozválíme, ořízneme na velikost pekáčku a těstem pekáček přiklopíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při maximální teplotě 20 minut.

5

Podáváme s čerstvým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept