Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 20074
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
1000 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
5% Sacharidy 17 g
7% Tuky 5 g
19% Sodík 373 mg
84% Bílkoviny 47 g

Treska s cibulí postup přípravy receptu:

1

Tresku zbavíme kůže, omyjeme, pokapeme octem a naporcujeme. Porce chvíli podusíme na lžíci másla.

2

Měkké maso vykostíme a po vláknech rozdělíme na kousky. Vložíme je na plochou mísu, polijeme šťávou z ryby a poklademe na kroužky nakrájenou, osmaženou cibulí. Pokrm obložíme na kolečka nakrájenými, na másle osmaženými rohlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept