Recept

Domácí ravioli s masovou náplní

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20084
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

náplň
2 stroužek Česnek
100 g Cibule
400 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
Domácí ravioli s masovou náplní
350 g Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 654kJ
19% Sacharidy 70 g
38% Tuky 28 g
17% Sodík 334 mg
41% Bílkoviny 23 g

Domácí ravioli s masovou náplní postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vajec, vody a soli vypracujeme nudlové těsto a necháme je chvíli odpočinout.

2

Z těsta vyválíme plát a nakrájíme na čtverečky. Naplníme je prochladlou masovou směsí, těsto přeložíme a okraje přimáčkneme.

3

Plněné ravioli vaříme v osolené vodě 8-10 minut, slijeme a ihned podáváme.

4

Příprava náplně:

5

Na pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, ochutíme utřeným česnekem a okořeníme oreganem. Směs podusíme doměkka a podle potřeby zahustíme trochou solamylu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept