Recept

Polévka z rajčat a ovesných vloček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2009

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ovesné vločky
1 ks Petržel - nať
100 g Petržel kořen
750 g Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 901kJ
8% Sacharidy 28 g
12% Tuky 9 g
51% Sodík 1 g
13% Bílkoviny 7 g

Polévka z rajčat a ovesných vloček postup přípravy receptu:

1

Na másle si podusíme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu s nakrájenou cibulí.

2

Přidáme oloupaná a rozkrájená rajčata, vše osolíme a zalijeme vývarem nebo vodou.

3

Přisypeme vločky a uvaříme vše do měkka.

4

Po odstavení polévky přisypeme najemno nakrájenou petrželovou nať.

Poznámka

Místo ovesných vloček můžeme použít rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept