Recept

Hovězí plátky s bylinkovou náplní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20100

Ingredience

60 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 hrst Pažitka
1 hrst Petržel - nať
1 polévková lžíce Saturejka
1 špetka Sůl
40 g Tuk rostlinný
1 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 419kJ
2% Sacharidy 8 g
30% Tuky 23 g
17% Sodík 340 mg
45% Bílkoviny 26 g

Hovězí plátky s bylinkovou náplní postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme náplň: Nadrobno nasekané bylinky promícháme se slaninou nakrájenou na kostičky, zalijeme rozšlehanými vejci a osolíme. Mícháme, dokud směs neztuhne, pak odstavíme.

2

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a poklademe předem připravenou směsí. Maso svineme a převážeme nití.

3

Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme závitky, osmahneme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka.

4

Mezitím nasucho opražíme hladkou a polohrubou mouku, rozředíme studenou vodou a přidáme do šťávy, kterou pustily závitky. Na ozdobu si připravíme nasekanou pažitku a vejce na tvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept