Recept

Závitky z hovězího masa s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20101

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
1 ks Jablka
1 špetka Kari koření
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
40 g Tuk
1 dl Voda pitná
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 764kJ
5% Sacharidy 19 g
37% Tuky 28 g
14% Sodík 275 mg
42% Bílkoviny 24 g

Závitky z hovězího masa s celerem postup přípravy receptu:

1

Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme kari kořením. Posypeme celerem a jablky, které jsme předem nakrájeli na kostičky, přidáme nasekanou petrželku. Svineme a převážeme nití.

2

Závitky pak obalíme v hladké mouce. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme závitky, které ze všech stran opečeme a poté podlijeme vodou. Za občasného podlití dusíme do měkka.

3

Závitky vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme smetanu a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept