Recept

Závitky z vepřového masa po brněnsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20103

Ingredience

50 g Hrášek
1 polévková lžíce Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 hrst Strouhanka
1 špetka Sůl
50 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová plec
60 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 615kJ
4% Sacharidy 14 g
69% Tuky 52 g
11% Sodík 212 mg
46% Bílkoviny 26 g

Závitky z vepřového masa po brněnsku postup přípravy receptu:

1

Plátky vepřového masa naklepeme a osolíme. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou šunku, přidáme hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.

2

Po ztuhnutí náplně ji urovnáme na připravené plátky masa, přeložíme a sepneme párátky. Obalíme v klasickém trojobalu a zvolna smažíme po obou stranách na rozehřátém tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept