Závitek z vepřového masa v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitek z vepřového masa v alobalu
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 20105 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
50 g | Anglická slanina |
4 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
50 g | Sýr Eidam cihla 40% |
50 g | Tuk |
100 g | Uzená krkovička vařená |
400 g | Vepřové maso libové |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 100,1mg |
Draslík | 83,5mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Česnek, Cibule, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Sýr Eidam cihla 40%, Uzená krkovička vařená, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitek z vepřového masa v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí. |
2 | Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou. |