Recept

Závitek z vepřového masa v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 20105
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Anglická slanina
4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
50 g Tuk
100 g Uzená krkovička vařená
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 546kJ
1% Sacharidy 5 g
71% Tuky 53 g
9% Sodík 183 mg
44% Bílkoviny 25 g

Závitek z vepřového masa v alobalu postup přípravy receptu:

1

Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí.

2

Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept