Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 20111 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
150 g | Anglická slanina |
100 g | Cibule |
4 ks | Feferony |
50 g | Máslo čerstvé |
100 g | Paprika červená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
2 polévková lžíce | Tuk |
400 g | Vepřové maso libové |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 121,0mg |
Draslík | 213,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 53,9mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Cibule, Feferony, Paprika červená, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla. |
2 | Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut. |
3 | Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla. |