Jednoduchý recept

Drůbeží játra se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20116
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Játra drůbeží
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 190kJ
6% Sacharidy 22 g
11% Tuky 8 g
21% Sodík 426 mg
55% Bílkoviny 31 g

Drůbeží játra se žampiony postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na rozpáleném oleji rychle osmahneme očištěná, na kousky nakrájená játra.

2

Přebytečný tuk z pánve sebereme, přidáme očištěné, nakrájené papriky, pórek a žampiony. Vše orestujeme, zalijeme vodou (trochu si necháme stranou) a povaříme asi 2 minuty.

3

Potom přilijeme solamyl rozmíchaný v troše vody a pokrm ochutíme sójovou omáčkou a pepřem. Krátce povaříme a nakonec podle chuti osolíme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept