Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20118
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
250 g Játra vepřová
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
15% Sodík 306 mg
49% Bílkoviny 28 g

Selská vepřová játra postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na proužky, obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji. Poté játra vyjmeme a na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, omytá, na dílky nakrájená rajčata, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku. Směs chvíli podusíme a potom ji nasypeme na osmažená játra a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept