Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20119
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

250 g Játra kuřecí
250 g Kuřecí maso vařené
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno bílé
250 g Žaludky drůbeží
1 špetka Zázvor mletý
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 498kJ
3% Sacharidy 9 g
18% Tuky 14 g
12% Sodík 244 mg
75% Bílkoviny 42 g

Falešní šneci postup přípravy receptu:

1

Předem uvařené kuřecí žaludky, kuřecí maso a očištěná játra umeleme. Přidáme žemli, kterou jsme si namočili ve víně a poté vymačkali, okořeníme zázvorem a nakonec vmícháme žloutek utřený s máslem. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme malé placičky, které naplníme do šnečích ulit a upečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept