Jednoduchý recept

Brambory na zelných listech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20132

Ingredience

1000 g Brambory
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 982kJ
14% Sacharidy 49 g
1% Tuky 1 g
11% Sodík 219 mg
16% Bílkoviny 9 g

Brambory na zelných listech postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nastrouháme, přisypeme hladkou mouku, osolíme a vypracujeme těsto.

2

Omyté listy hlávkového zelí urovnáme na plech a rozetřeme na ně připravené těsto.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Poznámka

Podáváme s mlékem, podmáslím nebo kefírem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept