Recept

Bramborový kebab se skopovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20142

Ingredience

50 g Anglická slanina
1000 g Brambory
3 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Párky jemné
250 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
6 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 847kJ
9% Sacharidy 34 g
34% Tuky 26 g
12% Sodík 243 mg
42% Bílkoviny 23 g

Bramborový kebab se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Z brambor vybereme ty nejmenší, oloupeme je a povaříme ve vodě tak, aby zůstaly poloměkké. Vodu slijeme.

2

Plátky slaniny opečeme a rozkrojíme vždy na čtyři kousky. Na výpeku ze slaniny mírně podusíme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na kostky nakrájené skopové maso a na kousky nakrájené párky.

3

Předvařené brambory, cibuli, maso a párky vložíme do kastrolu, přidáme očištěné žampiony, polijeme rozpuštěným máslem a zprudka osmahneme. Směs osolíme a opepříme.

4

Zvlášť uvaříme zbylé velké brambory a po uvaření je nakrájíme na plátky a upravíme na talíře. Na brambory navršíme kebab a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept