Recept

Zeleninová pánev s červeným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20155
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 ks Cuketa
125 g Hrachové lusky
25 g Máslo čerstvé
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 963kJ
6% Sacharidy 22 g
15% Tuky 11 g
20% Sodík 410 mg
8% Bílkoviny 4 g

Zeleninová pánev s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Omyté cukety nakrájíme na plátky, očištěné papriky na kostičky a omyté lusky rozpůlíme.

2

V pánvi na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme cukety a papriky a za stálého míchání dusíme 3 minuty. Potom přidáme lusky a dusíme další 3 minuty. Osolíme, opepříme a podlijeme vínem. Vše necháme přejít varem, přilijeme rajčatovou šťávu, promícháme a necháme jen prohřát.

3

Pokrm znovu osolíme, opepříme a nakonec posypeme nasekanou bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept