Jednoduchý recept

Lišky s míchanými vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20158
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

750 g Lišky čerstvé
60 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 028kJ
2% Sacharidy 8 g
25% Tuky 19 g
14% Sodík 275 mg
22% Bílkoviny 13 g

Lišky s míchanými vejci postup přípravy receptu:

1

Lišky očistíme, omyjeme a necháme okapat. Větší houby nakrájíme na kousky. Lišky vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a za stálého míchání dusíme doměkka. Všechna tekutina má být odpařená. Potom přidáme nasekanou petrželku.

2

Vejce rozšleháme s mlékem a solí, přelijeme přes lišky a za stálého promíchávání necháme ztuhnout.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept