Recept

Králičí paštika v římském hrnci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20182
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1500 g Králičí maso
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 613 kcal
Kilojoule 2 566kJ
1% Sacharidy 5 g
45% Tuky 34 g
29% Sodík 579 mg
122% Bílkoviny 69 g

Králičí paštika v římském hrnci postup přípravy receptu:

1

Králičí maso bez hřbetu omyjeme a osušíme. Zbylé omyté maso vykostíme a spolu se slaninou, oloupanou, nakrájenou cibulí a česnekem umeleme. Přidáme vejce, tymián, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

2

Římský hrnec namočíme vodou a vyložíme plátky slaniny. Na ně rozdělíme polovinu připravené masové směsi a na ni položíme na plátky nakrájený, vykostěný hřbet. Přikryjeme druhou polovinou směsí a obložíme zbylými plátky slaniny.

3

Hrnec přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pokrm pečeme asi 2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept