Zdravý recept

Slávky s rajčaty a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20188
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Hrachové lusky
330 g Mušle v nálevu
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata Cherry
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 602kJ
2% Sacharidy 7 g
5% Tuky 4 g
51% Sodík 1 g
35% Bílkoviny 20 g

Slávky s rajčaty a hráškem postup přípravy receptu:

1

Slávky necháme okapat, osolíme je, opepříme a upravíme na lastury z ústřic. Omyté lusky asi 3 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Omytá cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky.

2

Lastury ozdobíme hrachovými lusky a rajčátky a podáváme.

Poznámka

Pokud nemáme lastury z ústřic, upravíme předkrm na malé talířky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept