Jednoduchý recept

Tuňákové řezy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20192
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

10 krajíc Chléb toastový
1 ks Cuketa
1 ks Kerblík
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Lučina - termizovaný
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 661kJ
1% Sacharidy 4 g
104% Tuky 78 g
6% Sodík 110 mg
26% Bílkoviny 15 g

Tuňákové řezy postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev a cuketu nahrubo nastrouháme. Tuňáka vyjmeme z konzervy, necháme okapat a dohladka jej promícháme s lučinou. Do vzniklého krému vmícháme nastrouhanou mrkev a cuketu, osolíme a opepříme. Krémem potřeme polovinu krajíců chleba a přiklopíme zbylými krajíci. Sendviče nakrájíme na trojúhelníkové řezy a ozdobíme lístky kerblíku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept