Recept

Závitky z vepřového masa se sardelovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20194

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Cibule
100 g Moravské uzené maso
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 polévková lžíce Sardelová pasta
1 špetka Sůl
50 g Tuk
1 špetka Vegeta
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 785kJ
2% Sacharidy 7 g
73% Tuky 55 g
21% Sodík 411 mg
56% Bílkoviny 31 g

Závitky z vepřového masa se sardelovým máslem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme náplň: kostičky slaniny rozškvaříme, na nich zpěníme půlku cibule a uzené maso nakrájené na nudličky. Zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme petrželku, okořeníme pepřem, vegetou a podle chuti osolíme. Necháme prochladnout.

2

Mezitím si naklepeme plátky vepřového masa, které potřeme sardelovým máslem. Na každý plátek masa dáme 1 lžíci připravené směsi, svineme a převážeme nití.

3

Druhou půlku cibule nakrájíme na kolečka, osmahneme na tuku, přidáme závitky a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu poprášíme moukou a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept